Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
EXCURSII ORGANIZATE

Diversitatea si frumusetea locurilor face ca o excursie in Delta Dunarii sa fie de neuitat.Intimitatea oferita de o excursie la bordul navei de croaziera “AURORA” este ideala pentru relaxare.

Nava de croaziera AURORA are o capacitate maxima de 12 locuri cu posibilitate de cazare pentru 10 persoane in pupa navei.

Turisti pot servi masa pe nava, dar exista si posibilitatea de a se monta o masa la malul apei. Masa de pranz se poate lua la pensiuni din Delta sau se poate prepara la bordul navei cu alimentele aduse de client sau procurate direct de la pescari.

 

Va oferim posibilitatea organizarii de partide de pescuit si vanatoare avand la dispozitie o barca de 4 locuri care intra gratuit in pretul programului.

Transport rapid Tulcea-Sulina si Sulina-Tulcea aproximativ 1 ora si 20 minute cu nava rapida de 8 locuri "AURORA1"

  • Dispunem de barci cu motor,cu ajutorul carora se pot efectua excursii din Sulina la Padura Letea,Sf.Gheorge,Lacul Rosu,Rosulet,Cardon,Golful Musura(unde se pot admira coloniile de pelicani,flora ,fauna)sau pe trasee cerute de turisti(varsarea Dunarii in Marea Neagra pe Bratul Sulina,etc)

Barcile sunt dispuse si pentru pescuit la cererea turistilor.

Dispune de un ponton de pe care se poate pescui in Bazinul Mic.La excursiile cu vaporasul "AURORA" se poate servi o masa pescareasca la cererea dumneavoastra sau de la pescarii din zona.

Mai multe detalii la cerere.PENTRU CA DUMNEAVOASTRA SA PUTETI VIZITA IMPREJURIMILE INTR-UN MOD CAT MAI PLACUT SI MAI RELAXANT  VA PUNEM LA DISPOZITIE  ATV`URI LA SUPER PRETUL DE 100 RON/ORA !!!