Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
RECOMANDAREA NOASTRA

  Pensiunea Aurora - Sulina

Pensiunea Aurora" (Sulina) situata intr-un loc pitoresc pe strada Republicii langa Bazinul Mic in drumul spre Marea Neagra,la aproximativ 15 minute de plaja,mers pe jos.

Prin bazinul Mic avem acces direct la Dunare.Dupa ce strabate aproape 3000 de km si aduna ape din toata Europa, Dunarea vine sa se intalneasca cu Marea Neagra. Va invitam sa vedeti o parte din minunea pe care Natura a creat-o si care se numeste Delta Dunarii. Veti intalni un labirint de canaluri si balti, o multime de grinduri si ostroave, veti simti cum aici parca se aduna toata linistea, departe de lume, inconjurati de verde si de libertate. Veniti in DELTA unde trupul se intalneste cu apa, sufletul cu minunea naturii si mintea cu linistea.

  Loc de Joaca pentru Copii Bucatarie Fax Frigider comun Gradina Gratar / Barbeque Internet Internet Wireless Jacuzzi Mic Dejun Parcare Peste Piscina Restaurant Room Service Sala de Mese Terasa TV cu Cablu in Living

 Aer Conditionat Balcon Dus in Camera Frigider Incalzire Centrala Internet in Camere Minibar Telefon TV cu Cablu in camera Uscator

 

CAZARE SI MASA


La noi va asteapta un complex de cazare format din :

O vila (parter + etaj) cu 13 locuri.

- 1 camera cu pat matrimonial (2 locuri)

- 1 camera cu 2 paturi,balcon

- 3 camere cu 3 paturi

*Fiecare camera este dotata cu grup sanitar.


Camerele au televizor cu cablu,,TV Cablu,Frigider,Ventilator, iar grupurile sanitare sunt aprovizionate cu apa calda.

 0
-Curte cu alei de flori si pomi

-Doua Umbrare 1- mic de 6 locuri

1- mare de 30 locuri,amenajate cu mese,scaune,unde se poate servi micul dejun,pranzul,cina.


Meniul zilnic al pensiunii este specific pescaresc. Pentru un alt meniu va rugam sa ne anuntati din timp, sa putem fi pregatiti. Daca doriti sa consumati apa minerala, bauturi alcoolice sau sucuri, puteti servi de la barul nostru.

0 0 0 0

PRETURI ORIENTATIVE:
• 1 camera cu 2 paturi - 100 RON (1.000.000 ROL) (25 EURO)
• 1 camera cu 3 paturi - 150 RON (1.500.000 ROL) (37 EURO)